İZMİR / BUCA - Makbule Süleyman Alkan Ortaokulu

İzmir Buca İlklerin Öncüsü Makbule Süleyman Alkan Ortaokulu Radyo Tiyatrosu Dinlemeyen Çocuk Kalmasın Projesiyle Yine Bir İlke İmza Attı...

Ünlü Türk düşünürü Mevlana'nın Mesnevi adlı eserinin ilk kelimesi "Dinle" ifadesiyle başlar.Dinlemek öğrenmenin temelini oluşturur.Bizler de Makbule Süleyman Alkanlılar olarak dinleme merkezli bir çalışma gerçekleştirdik.Bunu nasıl mı yaptık?

Bir tiyatro eseri olan Pırtlatan Bal'dan yola çıkarak bir radyo tiyatrosu yapmayı planladık..Eseri dramatize ederek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte profesyonel seslendirme teknikleriyle seslendirdik.

Pırtlatan Bal eserini Radyo Tiyatrosu olarak uzun ve yorucu bir ekip çalışmasından sonra tamamladık.Bu oyunu sizlerin beğenisine sunuyor.Radyo tiyatrosunun hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Bu bir başlangıç...Bizi dinlemeye devam edin...Bu imkanları sağlayan okul müdürmüz Bertan Çetin'e şükranlarımızı sunuyoruz.

Yayın: 12.06.2023 - Güncelleme: 12.06.2023 10:28 - Görüntülenme: 133